Nærvær

nærvær_leer

«Nærvær» er en månedlig kristen meditasjon i Fridalen kirke i Roald Amundsens vei 100. Vi skal øve på å falle til ro i kropp og sjel, være til stede i øyeblikket og lytte til vårt indre og til Gud. Meditasjonene er inspirert av boken «Lytte til Gud» av Øyvind Borgsø og ledet av diakon Marianne. Du trenger ikke å ha erfaring med kristen meditasjon fra før, det er nok å være litt nysgjerrig på konseptet.

Meditasjonene er en torsdag i måneden fra kl 19.00 til 19.45. Vi prøver å finne en god plass før det starter, slik at vi kan starte sammen klokken 19.00. Før og etter meditasjonen vil kirken være åpen ca. en halv time. Man kan da være i kirkerommet hvis man vil ha litt ekstra tid for seg selv, eller man kan sitte i hallen hvis man har lyst å prate. I forbindelse med meditasjonene prøver vi å unngå å føre samtaler eller ha lyd/vibrasjon på mobilen når vi er i selve kirkerommet.

Det er ingen bindende påmelding eller kostnader. Men send helst en sms til diakon Marianne Magnussen på tlf 941 19 229 hvis du tenker å komme. Da er det enklere å gi deg informasjon hvis det skulle bli noen endringer.

Du er hjertelig velkommen! :)